MILLIONS Online Satellite: 2 x $10,300 Gtd. $530 buy-in. Startar om

0 Timmar
37 Minuter
28 Sekunder
Spela nu
Close

Spelare måste samla poäng för att låsa upp kort. Poängtrösklar och maximalt antal kort som är tillgängliga finns på kampanjsidan i klienten. 18+. Villkor gäller.

$500K SPINS Storm

Det är den första SPINS Storm någonsin!

Våra snabba spel med tre händer erbjuder dig chansen att förvandla ett litet buy-in till ett massivt pris tack vare vår slumpmässig prismultiplikator.

Och från måndagen den 4 november till lördagen den 30 november, håller vi en serie SPINS-frirullar och poängtavlor som garanterar totalt $ $500 000 i priser!


Poängtavlor

Samla poäng genom att spela SPINS och tävla om SPINS-biljetter värda upp till $250!

Kampanjen pågår varje måndag, onsdag och fredag och du kommer att ha chansen att klättra uppför tre poängtavlor – låg, medium och hög.

Varje fyratimmarspoängtavla från kl. 08.00 GMT/09.00 CET till 12.00 GMT/13.00 CET. Spelare som slutar på pengaplats vinner SPINS-biljetter enligt tabellen nedan:

Low

Position $0,25 – $3
1 100
2 50
3 20
4–7 10
8–15 5

Medium

Position $5 – $20
1–3 250
4–10 100
11–21 50

High

Position + $50
1–10 250
11–20 100
21–30 50

*Observera att siffrorna i tabellen ovan representerar värdet på varje biljett, inte det totala antalet biljetter.

Klicka här för den nuvarande ställningen på poängtavlan.


Frirullar

Varje lördag kl. 17.00 GMT/18.00 CET kommer vi att hålla en $10K weekly freeroll.

För att kvalificera dig behöver du endast spela i tre eller fler SPINS-turneringar under en vecka – så enkelt är det!

Det finns priser värda upp till $250, och du kan se hela listan med utbetalningar nedan:

Biljettvärde Position
250 1–10
100 11–30
50 31–55
20 56–105
10 106–205
5 206–405
3 406–655
1 656–1 155

Kortjakten

Få ännu större värde från SPINS Storm!

Lås bara upp priskort för chansen att vinna SPINS-biljetter.

Klicka här för mer information om Kortjakten.


Snurra och vinn ...

Nu är det verkligen rätt tidpunkt att spela SPINS!

$500 000 i priser över 27 dagar med intensiv poker, spela våra snabba spel med tre händer för att vinna din del.

Spela nu

Villkor

  • Promotorn för $500K Spins Storm är GVC Services Limited, ett företag registrerat i Gibraltar med företagsnummer 112454 och vars registrerade adress är Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar ("Promotorn").
  • Dessa villkor är i tillägg till och med förbehåll för våra användarvillkor och specifika kampanjvillkor.
  • Spelaren får poäng för deltagande.
  • Kampanj börjar måndagen den 4 november, kl. 08.00 GMT/09.00 CET och pågår fram till lördagen den 30 november, kl. 22.59 GMT/23.59 CET.
  • Slutliga poängtavleplaceringar kommer att sammanställas först 24 timmar efter att kampanjperioden slutar.
  • Poängtavleplaceringarna är endast baserade på turneringar som börjar inom fyratimmarsperioden. Du kan kontrollera de senaste uppdateringarna av poängtavlorna via din klient.
  • Observera att partypoker enbart kommer att hantera den fysiska förflyttningen av paketet mellan konton och kommer inte att hantera någon förflyttning av medel mellan spelarna i samband med överföringen av paket. Spelare påminns om att om de skickar eller tar emot pengar i stället för paket, vare sig inom eller utanför partypokers spelsystem, gör de det på egen risk och partypoker tar inget ansvar för eventuella förluster som uppstår vid en sådan transaktion.
  • Poängtavlepoäng beräknas på följande sätt:
  • Poängtavlepoäng = 10 * [√n/√placering] * [1+log (buy-in+0,25)]
  • n = Antal spelare i Sit & Go
  • Buy-in = kostnad för buy-in till Spins-turneringen
  • Placering = Postion som du slutade på i turneringen
  • Genom att delta i denna kampanj godkänner du dessa specifika kampanjvillkor och våra standardkampanjvillkor.